Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 2. 2015

12.MEMORIÁL R. TÉRA 14. Ročník nohejbalového turnaje trojic

Bojovalo se o krásný pohár!

 

Každý rok v únoru patří na policku pravidelnému zimnímu turnaji v nohejbale, který se odehrál na Valentýna 14.2.2015 ve školní tělocvičně ZŠ Police nad Metují.  Letos se jednalo již o 12.MEMORIAL Radima Téra a 14. ročník nohejbalového turnaje trojic.

Tento ročník byl vlivem nemoci a dalších turnajů v okrese poznamenán menší účastí, ale na kvalitě hry to neubralo.  O krásný neputovní pohár, který opět turnaji vybrousil Jaromír Beran z Bezděkova, přijeli bojovat nejen tradiční účastníci a kamarádi Radima Téra, tak do pořadí promluvili zcela nová tria. Vůbec poprvé přijeli ukázat svůj um nohejbalisté ze Rtyně v Podkrkonoší. Hráli skvěle. Celá akce je nejen o sportování, ale hlavně o pohodě a to potvrdil i průběh letošního klání. Některé zápasy měly vskutku špičkovou úroveň.

Turnaj jsme odehráli dvoukolově každý s každým. Absence loňských vítězů dalo šanci jiným, neméně kvalitním týmům vybojovat  celkové vítězství. A jak to letos dopadlo? Poprvé si zlato odvezl tým, trénující ve Velkém Dřevíči „Dynamo“ , druhé místo patří domácím„Čehůn“ a bronz si odvezli do Rtyně „Dámy“. Ostatní jsou v poli poražených. Každý z účastníků si také odnesl velmi hodnotné ceny.

Ovšem nic by se nepodařilo bez osvědčených sponzorů. Letos turnaj podpořili MěÚ Police nad Metují, Jaromir Beran - Bohemian Crystal Bezděkov, VEBA a.s., Hauk s.r.o. – Keramika- Kovovýroba- Bytové doplňky, Wikov MGI a.s. Hronov ,Vínečko , Bufítek K.Šnábl , Savci, Hostinec  Krčma Jirka Pášma st., Kvíčerovská Pekárna, Milan Schirlo, Drogerie Vávra,Koloniál Renata, Zelenina Suchomel a mnoho dalších, co přiložili ruku k dílu.

Během turnaje bylo zajištěno občerstvení,  a to nejen pro hráče, ale i fandy.

Jelikož jsme přežily pátek třináctého, následně i sobotní turnaj, můžeme všem slíbit, že to další rok zkusíme zase a již teď se za pořadatele těšíme na další ročník, který proběhne v únoru 2016 – termín upřesníme.    

Za pořádající  Filip Jenka a Standa Zimmer

P.S: děkujeme drahým polovičkám za obsluhu kantýny :-). 

foto a info na https://nohejbalpolice.estranky.cz/