Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 2. 2014

11.MEMORIAL R. TÉRA 13. Ročník nohejbalového turnaje trojic


Nohejbalový turnaj trojic v Polici nad Metují je za námi!

Letošní ročník proběhl opět, jako již tradičně v únorových dnech ve školní tělocvičně ZŠ Police nad  Metují .  Již  13. ročník byl odehrán 15. února roku 2014.  Je nutné si připomenout, že turnaj byl zároveň vypsán i jako11. ročník memoriálu Radima Téra.

Celému tomuto klání předcházelo losování jednotlivých týmů do dvou skupin po šesti a to týden předem v hostinci Krčma. 

O zcela originálně zhotovený pohár, který opět turnaji vybrousil Jaromír Beran z Bezděkova, přijely bojovat týmy z celého okolí. Sportovní, jakož i organizační úroveň turnaje se každoročně zvyšuje a letos, jak se ukázalo později,  tomu nebylo jinak. Celá akce je nejen o sportování, ale hlavně o pohodě a to potvrdil i celý průběh. Některé zápasy měly vskutku špičkovou úroveň a letošní ročník ovládla vyzrálost a zkušenost, před dravým mládím.

Dvanáct týmů mohlo bojovat nejen o celkové vítězství, ale i o velmi hodnotné ceny. Potěšitelné je, že do Police přijeli nohejbalisté z celého širokého okolí, takže to nebyla akce jen těch polických. A to je jenom dobře!  

V dramatickém finále si „Obhájci“ poradili s týmem „Podeváté“ . /až při psaní tohoto článku mě napadá otázka, proč si zvolili tento název – možná jsou na našem turnaji již podeváté – díky/ . Bronzovou příčku obsadilo mužstvo „Čehůn“ /v poněkud improvizovaném složení, protože Čehůn smutně ležel s „moribundusem“ v posteli/. Na bramborovou medaili si sáhli „Hučáci“. Další pořadí – 5. “Dynamo “ ,6. “Pistolníci“, 7. „RPP“ a na osmém místě pořádající „FSL“.  Ostatní se neprobojovaly ze skupin.

Ovšem nic by se nepodařilo bez štědrých sponzorů. Letos turnaj podpořili Hauk s.r.o. Jaromir Beran - Bohemian Crystal Bezděkov,  MěÚ Police nad Metují, Wikov MGI a.s. Hronov , VEBA, Lékárna Kuklík, Vávra drogerie, Vínečko J.Čálek, Hostinec  Krčma, Kvíčerovská Pekárna, , Skrblík – Milan Schirlo, Zelenina Suchomel, Zelenina „Ouško“, Bufítek K.Šnábl a mnoho dalších, co přiložili ruku k dílu.

Během turnaje bylo zajištěno občerstvení  pro všechny účastníky týmů a diváky. Poděkování patří všem, co se na turnaji podíleli. Myslím, že se to zvládlo a bylo nám zase jednou fajn.

To by bylo z turnaje vše a již teď se za pořadatele těšíme na další ročník, který proběhne v měsíci únoru 2015.

Za pořádající  Filip Jenka a Standa Zimmer    https://nohejbalpolice.estranky.cz/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář